Според кмета на Киев Виталий Кличко украинските власти не се борят

...
Според кмета на Киев Виталий Кличко украинските власти не се борят
Коментари Харесай

Кличко: Украйна може да престане да съществува след няколко месеца

Според кмета на Киев Виталий Кличко украинските управляващи не се борят задоволително с корупцията. Той даде искрено изявление за Funke, където разкри позицията си по въпроса.

" Можете да зададете този въпрос на всеки жител и съм сигурен, че всеки жител ще отговори: " Не ", сподели Кличко, отговаряйки на въпроса дали украинските управляващи вършат задоволително за битка с корупцията.

Коментирайки връзките си с украинския президент Володимир Зеленски, кметът на Киев сподели, че не се е срещал персонално с него от началото на съветската спецоперация. " Опитах това безчет пъти от началото на войната, тъй като доста зависи от столицата. Но, за жалост, нямах опция да се срещна персонално със Зеленски ", призна той.

По време на сегашния спор, съгласно кмета на Киев, няма единение на политическите сили.

" Днес би трябвало да бъдем единни, би трябвало да забравим за политическите си упоритости. Влизането в политическа конкуренция в такава обстановка е нелепост ", означи Кличко.

Кметът на Киев назова провокативен въпроса дали самият той желае да стане президент.

" Много политици мислят за позиции. Украйна може да престане да съществува след няколко месеца. За страдание, има прекалено много политици в централната власт, за които персоналните упоритости са доста по-важни от ползите. на страната ", добави той, представен от Труд.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР